Overnatting

Sandefjord er en typisk sommerby, og i den varme årstiden er det en viss kamp om sengene. Siste helgen i juni er det likevel gode muligheter for å skaffe overnatting.

Flere velger å fylle opp hyttene eller leie hus sammen med venner gjennom AirBnB eller Finn. I Sandefjord sentrum er det tre hoteller, i tillegg til flere Bed & Breakfast-alternativer.

Scandic Park Sandefjord

Scandic Park Sandefjord

By the Pond har et godt samarbeid med flotte Scandic Park Sandefjord. Her kan du kjøpe en gunstig festivalpakke, som inkluderer festivalpass samt to netter i dobbeltrom. NB! Begrenset antall plasser.

Bestill her

Oslofjord Convention Center

Oslofjord Convention Center

Et annet attraktivt overnattingsalternativ er Oslofjord Convention Center, som ligger i naturskjønne omgivelser ved Melsomvik, ikke langt fra Sandefjord. Dette moderne anlegget tilbyr en rekke overnattingsmuligheter, fra komfortable hotellrom til fullt utstyrte leiligheter, og kan imøtekomme både små og store grupper.

Med sine førsteklasses fasiliteter og vakre beliggenhet ved sjøen, gir Oslofjord Convention Center en unik kombinasjon av komfort og naturopplevelser.

Flere hoteller i nærheten

For festivaldeltakere som ønsker å bo på hotell, har Sandefjord flere utmerkede alternativer. Blant dem finner du Clarion Collection Hotel Atlantic og Hotel Kong Carl, som begge tilbyr komfortable opphold i hjertet av byen. Torp Hotel, nær flyplassen, er også et godt valg for de som ønsker enkel tilgang til transport.

I nærheten finner du også andre gode hotellalternativer. I Tønsberg kan du overnatte på Quality Hotel Tønsberg eller Thon Hotel Tønsberg Brygge. I Larvik finner du blant annet Farris Bad Hotel og Quality Hotel Grand Farris. Disse hotellene tilbyr høy standard og ligger innen kort kjøreavstand fra festivalen.

Informasjon om busstilbud til Larvik og Tønsberg etter festivalen finner du her.

Campingplasser i Sandefjord

For de som foretrekker campinglivet, tilbyr Sandefjord flere flotte campingplasser som gir en naturnær opplevelse under By the Pond. Granholmen Camping ligger idyllisk til ved vannet og byr på fine fasiliteter og naturskjønne omgivelser. Langeby Camping er et annet populært valg, kjent for sine vakre strender og rolige atmosfære. Vøra Camping, med sin flotte beliggenhet ved sjøen og gode fasiliteter, er også et utmerket alternativ.

Lei hytte eller sommerhus

Lei en hytte eller et sommerhus og samle hele vennegjengen på tur under årets festival. I nærområdene rundt Sandefjord finnes det et stort antall hytter og sommerhus, og mange velger å leie ut disse under festivalen. Gjennom lenkene under finner du hus, hytter og sommerhus som er lagt ut til leie under By the Pond 2024.

AirbnbFinn

Kjøp billetter