Logo

I tilknytning til musikkfestivalen «By the Pond» i Sandefjord har vi etablert bedriftsnettverket «Friends by the Pond».

Nettverket gir oss muligheten til å samles rundt kulturopplevelser og hyggelige stunder, som styrker samhørigheten og fellesskapet blant næringslivet i regionen.

Hvorfor bli medlem?

Som medlem av «Friends by the Pond» er du med i et inspirerende fellesskap sammen med andre virksomheter i Sandefjord og omegn.

Illustrasjonsbilde.

Virksomheter og personligheter som alle vet å sette pris på kultur, musikk, fellesskap og hyggelige opplevelser. Sammen knytter vi bånd og utvider våre nettverk og bygger verdifulle relasjoner. Samtidig som vi gir noe tilbake til lokalsamfunnet ved å støtte opp om kulturelle initiativer.

Festivalen er et svært ambisiøst prosjekt og vårt soleklare mål er å sette byen og festivalen solid «på kartet» i mange år fremover. Som medlem vil du og din bedrift bli assosiert med noe som skaper positivitet, glede og spenning for byens innbyggere.

Medlemsfordeler 🤩

Som medlem av «Friends by the Pond» får du følgende fordeler:

  • To festivalpass hvert år.
  • Invitasjon til fire årlige samlinger med mat, drikke, underholdning og aktiviteter.
  • Tilgang til Business Lounge under festivalen.
  • Årlig tur for to personer (egenandel), der vi nyter opplevelser og dyrker samholdet.

Gjennom å bli en del av dette kulturelle fellesskapet, får du en unik mulighet til å knytte bånd, skape vennskap, danne nye allianser og møte interessante mennesker og bedrifter. Gode opplevelser får du på kjøpet.

Prisen er kun kr. 15.000,– per år.

Vil du bli medlem?

Graphic element

Da kan du sende en e-post til friends@bythepond.no.

Det er supert om du oppgir navnet på bedriften din, ditt eget navn, og hvordan du foretrekker at vi kontakter deg. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kjøp billetter