By The Pond Logo

Praktfulle Bugårdsparken blir i slutten av juni åsted for en festival full av hygge, musikk og glade mennesker! Få med deg Lenny Kravitz, Bryan Adams du også!

By the Pond er en ny musikkfestival i Sandefjord som arrangeres for første gang 26. og 27. juni 2024. På to dager skal 16 internasjonale og nasjonale stjerner sørge for en fabelaktig opplevelse.

Illustrasjonsbilde

Vi har som mål å gi Østlandet en opplevelse av de helt sjeldne og å servere en oppsiktsvekkende god vifte av artister. Så sørg for å ha svaret klart når du i ettertid blir spurt om hvor du var da Lenny Kravitz og Bryan Adams besøkte Norge sommeren 2024!

Festivalen åpner klokken 13.30 begge dager og portene stenger klokken 24.00. Første artist går på scenen klokken 14.00.

Festivalen har 20 års aldersgrense!

Why the Pond? 💛

Hvorfor valgte vi å kalle festivalen «By the Pond»? Kort fortalt fordi
festivalområdet ligger ved vakre Bugårdsdammen i Sandefjord. En dam med en spennende historie.

Dammen ble faktisk gravd ut med håndkraft. Det skjedde i årene 1875–1876 i forbindelse med etableringen av Sandefjords første vannverk. Området ble ganske raskt et populært utfartssted, og ifølge det lokale historielaget ble det ansatt en oppsynsmann som fikk rett til å selge «brus, selters og sigarer frem til kl. 22.00».

På stille sommerkvelder rodde «Bademusikken» ut på dammen for å spille. Og både gjester fra Sandefjord Bad og byens befolkning strømmet til. «Vannverket» ble altså byens første offentlige park for drøye 150 år siden. Det er, med andre ord, ikke første gang det er fest, hygge og moro i dette området.


Artistene definerer festivalen!

To dager med festival og 16 ulike artister. Det ble fasiten for første versjonen av By the Pond.

Lenny Kravitz og Bryan Adams, sammen med veletablerte nasjonale artister som Susanne Sundfør, Bigbang og Sivert Høyem! Bookinga til By the Pond blir betegnet som oppsiktsvekkende i musikkbransjen!

Legg merke til vanvittig sterke navn som Gerry Cinnamon, The Kooks, Lord Huron og Roísín Murphy. Det er artister som bekler de aller største britiske festivalene og som spiller for opp mot 60.000 mennesker. Gled deg også til vårt eget kruttsterke By the Pond Allstars!

God fornøyelse!

Mat og drikke 😋

Matfilosofien for By the Pond er enkel: Kvalitet i alle ledd. Råvarene, sammensetningen, tilberedningen og serveringen. Alt!

Illustrasjonsbilde.

Derfor har vi inngått et samarbeid med kokken og matelskeren Ken Harald Iversen, blant annet kjent fra «Norges Grillmester» på TV2, til å sette sammen en spennende og litt annerledes meny til festivalgjestene. På laget har vi også fått med oss kvalitetsleverandøren SALMA® og tidligere norgesmester i sjømat, Ellen Margrethe Kalvenes.

Og godt blir det garantert når Ken Harald, blant annet, disker opp med burger av pulled pork, pizza, fiskesuppe, lakseburger thai curry-style og tapas. Han kan også friste med det han navngir loaded hot dogs. Fra Idsøe Gård. Med crunch, som han kaller det.

Vegetaralternativer har han selvsagt også på lur.

Vi ❤️ Sandefjord!

By the Pond verdsetter lokalsamfunnet og har et tett samarbeid med lag og foreninger i Sandefjord, særlig de som holder til i nærheten av Bugården.

Illustrasjonsbilde.

Foreningene bidrar med vakthold, servering og andre praktiske oppgaver. Samarbeidet er en plattform der foreningene kan vise frem sitt engasjement, skape nye relasjoner og styrke økonomien sin.

Vårt klare mål er å engasjere hele Sandefjord i festivalen og sørge for liv og røre også utenom festivalområdet i vakre Bugårdsparken.

Kjøp billett nå!

Gå ikke glipp av sommerens definitive høydepunkt!

26. og 27. juni braker det løs Bugårdsparken i Sandefjord. Klikk på knappen og skaff deg billett! Vi selger både festivalpass og dagsbilletter.

Kjøp billetter

Logo

I tilknytning til musikkfestivalen «By the Pond» i Sandefjord har vi etablert bedriftsnettverket «Friends by the Pond».

Illustrasjonsbilde.

Nettverket gir oss muligheten til å samles rundt kulturopplevelser og hyggelige stunder, som styrker samhørigheten og fellesskapet blant næringslivet i Sandefjord.

Les mer

Kjøp billetter