Festivalkart for By the Pond 2024

Utforsk festivalområdet og planlegg ditt besøk før du kommer til By the Pond.

Festivalkart

På innsiden av portene

Det aller viktigste på en musikkfestival, er selvsagt musikken og artistene. Men skal du få et festivalminne for livet, må det mer til. Derfor legger vi mye arbeid i å tilrettelegge festivalområdet etter alle kunstens regler.

Arts By the Pond

Et flott og fargerikt festivalgalleri, der du møter kunstnere fra Caspari Artspace, samt billedkunstnerne Verena Waddell og Ludvik Støldal Møller.

Flower Power

Floriss Sandefjord stiller med vakre vekster og masse kunnskap om blomster. Bind din egen krans og få frem din indre blomstergutt, blomsterpike eller hva du måtte velge å kalle deg.

Beer Bonanza

Område med sitteplasser dedikert til lokalt brygg. Her vil bryggere stå til tjeneste og servere og fortelle om sine produkter.

Wine Court

Område med vin og bobler. Slå deg ned og foreta en reise ut av hverdagen og inn i vinens verden.

Spritz Platz

Koselig område der det serveres sommerlig og perlende drikke.

Pondside Sip

Her blir sitteplasser og en stor bar med brennevin som spesialitet. Her kan du velge blant en rekke type produkter og skulle du ønske noe mikset, serverer vi det med kvalitetsproduktet Fentimanns.

Rest By the Pond

Område som strekker seg ut i dammen. Et rolig område, der du kan trekke deg litt tilbake. I skogen har dessuten Grubbestad Gård et eget sted der de serverer lokal vin.

Pond Square

Stort område midt på konsert- plassen med telt og mange sitteplasser. Ta med deg mat og drikke, sett deg ned, la bena hvile litt og nyt stunden.

Food & Beverage

I tillegg til konseptområdene med mat og drikke, har vi et stort område på konsertplassen med servering av deilig mat som fiskesuppe, tapas, fiskeburger, pulled pork burger og andre lekkerbiskener. Her blir det også metervis med barservering.

Foodtrucks

The Grill Pit kommer med en egen bil full av digg mat. Det blir også en bil som serverer vafler, donuts og annet søtt, samt en som tilbyr diverse asiatiske retter.

Coffee Truck

Område satt av til deilig, nykvernet kaffe. I umiddelbar nærhet finner du en foodtruck som serverer søte fristelser.

Shopping Lane

Handlegate med diverse salgs- boder. Her blir det garantert masse morsomt som du ikke finner på kjøpesentrene.

Toilets & Refresh

Toalettvogner med vakuumtoalett og håndvask med fotpumpe.

Friends By the Pond

Område for festivalens bedriftsnettverk, Friends By the Pond.

Scenene

For å slippe ventetid for omrigg, bygger vi to scener, en veldig stor og en kjempestor som spiller annenhver gang.

Kjøp billetter