Lord Huron

Lord Huronus

De er av verdens mest strømmede band. Bare låta «The Night We Met» har alene to milliarder avspillinger. Å få amerikanske Lord Huron til Sandefjord er litt av en bragd!

To milliarder avspillinger er et vanvittig tall. Til sammenlikning har en låt som legendariske «Let it be» av The Beatles, rundt 480 millioner avspillinger. «Cant´t help falling in Love with you» med Elvis har 650 millioner avspillinger og Michael Jacksons «Beat it», har rundt 830 millioner. Det sier litt om bandet som kommer til Sandefjord 27. juni.

Indie-rockerne fra USA er blitt et kultfenomen som er kjent for sin store gruppe tilhengere som følger bandet i tykt og tynt og reiser etter kvartetten hvor enn de viser seg. I 2024 reiser Lord Huron over hele USA og Canada, men har lagt inn en håndfull stopp i Europa. Det eneste stoppet i Skandinavia, er Sandefjord og By the Pond!

Gled deg til å nyte bandets unike blanding av folkemusikk
og indierock, pakket inn i et umiskjennelig drømmende og
mystisk lydbilde.

➡️ Visste du at Lord Huron er en av verdens mest spilte artister med rundt 25 millioner månedlige lyttere? Bandet ligger på 198. plass over de mest spilte artistene i VERDEN?

Opptrer

Torsdag 27. juni

Sjangre

IndieRock

Kjøp billetter