Frida Ånnevik

Frida Ånnevikno

Det er en stor ære å invitere Spellemannpris-grossist Frida Ånnevik velkommen opp på By the Pond-scenen.

Tenk noe så behagelig da. Sommer og sol på gressletta i Bugården. Massevis av sommerkledde, glade mennesker og røsten til Frida Ånnevik som brer seg over festivalområdet. Visesang og folkemusikk med ismett av soul, sammen Ånneviks til tider briljante tekster. Her er det bare å glede seg!

Siden Frida Ånnevik først viste seg offentlig som artist da hun vant Grappas debutantpris tilbake i 2009, har det meste gått Hamar-jentas vei rent karrieremessig. Hun har mottatt den ene prisen etter den andre for sine album og hennes nydelige stemme, som bare får oss til å stoppe opp umiddelbart, er evig ettertraktet for konsertarrangører over hele landet.

Ånnevik kommer til Sandefjord med det ferske albumet «VI» og vi kan vente oss å høre nydelige visesang både fra denne og tidligere utgivelser bre seg utover sommerkvelden i Bugårdsparken torsdag 27. juni.

➡️ Visste du at Frida Ånnevik studerte musikk ved prestisjeskolen Liverpool Institute of Performing Arts (LIPA), som ble grunnlagt av Paul McCartney fra the Beatles?

Opptrer

Torsdag 27. juni

Sjangre

FolkPop

Kjøp billetter