By the Pond Allstars

By the Pond Allstarsno

Feat. Arne Hurlen og Ingrid Saga

Postgirobyggets frontmann Arne Hurlen og det lokale vokalfenomenet Ingrid Saga får æren av å åpne dag to av festivalen sammen med By the Pond Allstars.

By the Pond Allstars er en splitter ny og spennende sammensetning av profesjonelle musikere med tilknytning til Sandefjord. Bandet er satt sammen helt unikt for den nye festivalen og de åpner begge dagene. Med seg på scenen har de invitert flotte artister. Følgende to er gjestevokalister den andre og siste festivaldagen:

Arne Hurlen:

Det er nesten 30 år siden Arne Hurlen fikk sitt store gjennombrudd med Postgirobygget. Med tusenvis av konserter i ryggsekken og mer enn 700 000 solgte album og millioner av strømminger har Hurlens sanger for lengst blitt folkeeie. Låter som «Bohemen leve» og «Idyll» skaper gjenkjennelse og godstemning fra første tone. Hver bidige gang. På festivalen i Sandefjord er Postgirobygget byttet ut med musikerne i By the Pond Allstars og vi kan glede oss til å oppleve Arne Hurlen i en ny og spennende innpakning.

Dette sier han selv: «Jeg lover en en hitkavalkade uten sidestykke i norsk populærmusikkhistorie, ispedd én og annen evergreen».

Ingrid Saga:

Ingrid Saga fra Sandefjord er et herlig og friskt tilskudd til musikkfeltet i Norge. Etter flere år utenlands, først som student ved Berklee College of Music i Boston og senere opphold i Paris, New York og Los Angeles, er Ingrid tilbake i Norge og i ferd med å ettertrykkelig etablere seg som artist. Hun serverer musikk innenfor ulike sjangre, men har sine røtter fra jazzen og den såkalte singer-songwriter-tradisjonen, noe som kommer tydelig frem når hun opptrer. Ingrid kommer til «By the Pond» med sitt rykende ferske debutalbum, «The Space Between», i bagasjen.

Opptrer

Torsdag 27. juni

Sjangre

RockPop

Kjøp billetter