By the Pond Allstars

By the Pond Allstarsno

Feat. Gus Polden og Melis

Onsdag 26. juni åpner By the Pond Allstars den nye festivalen i Bugårdsparken i Sandefjord. Med seg har de to svært spennende frontfigurer.

By the Pond Allstars er en splitter ny og spennende sammensetning av profesjonelle musikere med tilknytning til Sandefjord. Bandet er satt sammen helt unikt for den nye festivalen og de åpner begge dagene. Med seg på scenen har de invitert flotte artister. Følgende to er gjestevokalister den første festivaldagen:

Melis:

Med Melis på scenen kan vi vente oss en eggende blanding av 80-tallets synthsound og sløye R&B-referanser. Sammen med Melis´ unike stemmeklang og særpreg i fraseringene får vi en uimotståelig pakke musikk, som By the Pond Allstars skal bre utover Bugårdsparken på en nydelig måte. Sandefjordingen Melis, eller Lise Mæland som er hennes døpenavn, slapp sitt debutalbum, «I Still Write Songs About You», i 2022, men har vært i musikkmanesjen i en årrekke og har gitt ut en rekke låter.

Gus Polden:

Som sønn av to profesjonelle musikere, er Gus Polden vokst opp i sentrum av musikken han og startet sin karriere i svært ung alder. Gitaristen, komponisten og vokalisten Polden har konservatorium-utdanning fra Danmark i ryggsekken og har samarbeidet med en rekke artister før han i 2021 bestemte seg for å stå på egne ben som artist. Han albumdebuterte med «Panorama» i 2023. Med Gus Polden på scenen kan vi vente oss musikalsk historiefortelling innpakket i flytende og deilig lyttevennlig format.

Opptrer

Onsdag 26. juni

Sjangre

PopR&B

Kjøp billetter