Bryan Adams

Bryan Adamsca

Kanadiske Bryan Adams har et rykte på seg for å være en av verdens aller beste liveartister. Vi er enormt stolte over å få ham til «By the Pond».

Det er ikke hverdagskost å oppleve at legender som Bryan Adams plugger inn gitaren, renser sin umiskjennelige hese røst og serverer sin gullrekke av legendariske låter midt i fjeset ditt. Men det er nettopp det som blir avslutningen på den første versjonen av By the Pond. Et øyeblikk og en
opplevelse ingen vil gå glipp av.

Bryan Adams har vært en lysende stjerne på artisthimmelen i årevis og har bøttevis av plateutgivelser på samvittigheten siden starten av karrieren tidlig på 1980-tallet. Han har vunnet Grammy to ganger og vært nominert til prisen hele 13 ganger! Bryan Adams er faktisk én av verdens mestselgende artister – ever!

Med låter som «I do it for you», «Heaven», «Summer of 69», «Run to you», «It’s only love» og haugevis av andre monsterhits, er Adams også én av tidenes mest suksessfulle låtskrivere. Adams ligger ikke på latsiden og foruten å turnere, gir han stadig ut plater, senest i 2022 med «So Happy It Hurts».

Velkommen til Bugården, Bryan!

➡️ Visste du at flere en 20 storfilmer, benytter Bryan Adams´ komposisjoner som filmmusikk?


Opptrer

Torsdag 27. juni

Sjangre

Rock

Kjøp billetter